ATSO KOBİ Akademisi’nde “Müşteri Deneyimi ve Satış Sonrası Hizmet Yönetimi” Eğitimi

ATSO KOBİ Akademisi’nde “Müşteri Deneyimi ve Satış Sonrası Hizmet Yönetimi” Eğitimi Gerçekleştirildi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) KOBİ Akademisi faaliyetleri kapsamında “Müşteri Deneyimi ve Satış Sonrası Hizmet Yönetimi” konulu eğitim, üyelerin katılımıyla fiziki ve çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Eğitimin açılış konuşmasını ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Mühsürler yaptı. Mühsürler, günümüz iş dünyasında kaliteli ürün ve hizmet sunmanın yanı sıra müşteri deneyimi, hızlı iletişim ve satış sonrası hizmetlerin işletmelerin rekabet gücü açısından önem taşıdığını ifade etti.

Müşteri beklentilerinin dijitalleşmeyle birlikte değiştiğine dikkat çeken Mühsürler, özellikle KOBİ’lerin doğru iletişim, hızlı geri dönüş ve müşteri memnuniyetine odaklanarak önemli kazanımlar elde edebileceğini belirtti.

Program kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Onur Kafadar tarafından katılımcılara müşteri deneyiminin geliştirilmesi ve satış sonrası hizmet yönetimine ilişkin bilgiler aktarıldı.

Ekleme Tarihi:10.09.2026

Okunma Sayısı:20

İlgili Fotoğraflar

HIZLI ERİŞİM

BİZE ULAŞIN Dörtyol Mah. 2078. Sokak No:11 03040 Merkez/AFYONKARAHİSAR
TELEFON +90 272 213 56 57
FAKS +90 272 213 56 60
ÇAĞRI MERKEZİ 0 850 346 03 03

Sosyal Medya Akışları

Basında Biz