Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) KOBİ Akademisi eğitim faaliyetleri kapsamında düzenlenen "Dijital Pazarlama ve E-Ticaret Stratejileri" eğitimi, ATSO hizmet binasında gerçekleştirildi. Prof. Dr. Erkan Akar’ın sunumuyla düzenlenen eğitimde, dijitalleşen yeni iş modelleri ve e-ticaretin geleceği hakkında bilgi aktarıldı.
Programın açış konuşmasını gerçekleştiren ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Mühsürler; dijitalleşmenin işletmeler için bir tercih değil, sürdürülebilir büyümenin ve rekabet gücünün en önemli parçası haline geldiğini vurguladı. Konuşmasında, ATSO olarak üyelerin bu dönüşüme hazırlıklı olmasını önemsediklerini belirten Mühsürler, "E-ticaret, sosyal ticaret, yapay zekâ destekli uygulamalar ve yeni nesil dijital iş modelleri, müşterilere ulaşma şeklimizi hızla değiştiriyor.
KOBİ Akademisi eğitimleriyle işletmelerimizin bu değişime uyum sağlamasını ve rekabet güçlerini artırmalarını hedefliyoruz," diyerek katılımcılara ve Prof. Dr. Erkan Akar’a teşekkür etti.
Açış konuşmasının ardından kürsüye gelen Prof. Dr. Erkan Akar, katılımcılara yeni nesil e-ticaret ekosistemine dair güncel stratejileri aktardı.